Prva strana arrow Proizvodi arrow Prozori i balkonska vrata arrow PVC Prozori i balkonska vrata

PVC Prozori i balkonska vrata

U opciji PVC prozora nudimo proizvode izrađene od PVC profila SCHÜCO -Nemačka ili PVC profila SALAMANDER - Nemačka.

Našim klijentima za izradu prozora predlažemo PVC profile zbog njihove bolje termičke izolacije u odnosu na aluminijum. Primenom PVC profila za izradu prozora i balkonskih vrata dobijaju se građevinski elementi koji praktično ne zahtevaju nikakvo održavanje za razliku od drvene stolarije. Sa estetskog aspekta primenom PVC-a dobija se moderan izgled spoljašnjosti fasade zahvaljujući atraktivnim konturama profila.

PVC prozori imaju šira krila i štokove nego drveni prozori (vidna širina štoka i krila PVC prozora ukupno iznosi od 115mm do 140mm u zavisnosti od sistema profila).Dimenzije konkretnih sistema profila možete videti u PVC profili koje koristimo.

Spojevi (varovi) PVC profila se rade na takozvanim ”četvoroglavim” mašinama za zavarivanje PVC profila poslednje CNC generacije sa velikom preciznošću i kvalitetom.

U našoj ponudi prozora i balkonskih vrata , osim klasičnih pravougaonih oblika stolarije,se nalaze mnogima privlačni lučni prozori i balkonska vrata.

Takođe mnogima atraktivna opcija izrade balkonskih vrata je otklopno - nagibno - klizni sistem. Posebni namenski okov omogućuje da primenom klasičnih okretno - nagibnih sistema profila dobijamo PVC balkonska vrata sa kliznim otvaranjem.

Odabir sistema profila od kojeg će se izrađivati ovi građevinski elementi je od presudnog značaja za izgled ,funkcionalnost i termičku izolaciju.Za termičku izolaciju je od velikog značaja izbor vrste stakla (najveća površina prozora i balkonskih vrata je staklo).Sa estetskog aspetka je presudan izbor vrste stakla i izbor ukrasa stakla , gde možemo zadovoljiti najrazličitije ukuse.

Prilikom odabira prozora i balkonskih vrata našim klijentima nudimo širok izbor dodatnog pribora i opreme(roletne, komarnici, okapnice, grilje idt.).Pravim ili pogrešnim izborom opreme prozora ili balkonskih vrata se može značajno unaprediti ili unazaditi funkcionalnost i izgled tih građevinskih elemenata.

Izdvojili bi smo neke sisteme iz naše ponude.

SCHÜCO

Posebno smo ponosni na naš PVC program SCHÜCO prozora i balkonskih vrata.

  • Prozori i balkonska vrata ekskluzivne klase se proizvode od osmokomornih profila sistema Corona SI 82+ koji predstavlja vrhunac tehnologije danas.Kao vodeći svetski proizvođač profila SCHÜCO je kompanija koja je jedina u svetu postigla da proizvede kompozitni profil ovako malog koeficijenta toplotne prvodnosti ,bez upotrebe izolacionih pena ili drugih metoda.Prozori i balkonska vrata od ovog sistema imaju koeficijent provođenja toplote U(K) = 0,75 do 0,98W/m2K , gde koeficijent provođenja toplote zavisi od kombinacije profila i vrste stakla ili ispune.Prozori i balkonska vrata od ovih profila su sam vrh u svetskoj tehnologiji proizvodnje prozora i balkonskih vrata.
  • Optimalano rešenje prozora i balkonskih vrata je pomoću petokomornih profila iz SCHÜCO programa . Sa ovim sistemom dobijamo građevinski elemenat odlične termičke izolacije sa vrhunskim kvalitetom PVC materijala.Njihov koeficijent provođenja toplote se kreće u vrednostima U(K)=1.1 do 1.4 W/m2K u zvisnosti od kombinacije profila i izbora vrste stakla ili ispune.Prozori i balkonska vrata od ovog sistema profila predstavljaju naše najbrojnije proizvode.Naša klijentela uviđa da su građevinski elementi izrađeni od ovih sistema vrlo dobro rešenje ,sa dugotrajnim kvalitetom po razumnoj ceni.

U ponudi svih SCHÜCO sistema nudimo i opciju laminiranih profila u različitim dezenima.

SALAMANDER

Program PVC profila Nemačkog proizvođača SALAMANDER nudimo kao opciju za manje zahtevne klijente.

  • SALAMANDER profili zadovoljavaju osnovne zahteve koje treba da ispuni jedan građevinski elemenat sa termičkog ,estetskog i funkcionalnog aspekta.Koeficijent provođenja toplote prozora i balkonskih varta od U (K) =1.2 do 1.5 W/m2K govori da je reč o vrlo dobrom sistemu profila koji se čak može porediti sa profilima nemačkih proizvođača.Ovi profili su vrlo uspešni na našem tržištu zbog svog privlačnog odnosa cena-kvalitet.

*Objašnjenje o koeficijentu provođenja toplote U (K) možete videti ovde .

 

Slike

 - SCHÜCO CORONA CT 70 pogled spolja
Detalji strane

Ulazna vrata - [7. Oktobar 2009.]
Panel vrata – dekorativni al paneli - [7. Oktobar 2009.]
Aluminijum drvo - [7. Oktobar 2009.]
Klizni sistemi - [7. Oktobar 2009.]
Harmonika vrata - [7. Oktobar 2009.]