Prva strana arrow Proizvodi arrow PVC profili koje koristimo

PVC profili

 

Naša kompanija koristi PVC sisteme profila Nemačkog proizvođača SCHÜCO (http://www.schueco.com/web/de-en/ ) i PVC program Nemačke kompanije SALAMANDER.

PVC je zahvalan materijal, neosetljiv na vlagu uz odlične termo-izolacione osobine.Primenom PVC porofila za izradu stolarije se dobijaju građevinski elementi koji praktično ne zahtevaju nikakvo održavanje za razliku od drvene stolarije. Sa estetskog aspekta primenom PVC-a dobija se moderan izgled spoljašnjosti fasade zhvaljujući atraktivnim konturama profila.Lako savijanje i spajanje PVC-a omogućije raznovrsnost oblika stolarije , što dozvoljava veliku slobodu pri projektovanju izgleda fasade.Da bi se ojačali u prozore i vrata od PVC profila se ugrađuju metalna ojačanja sa antikorozivnom zaštitom. Ta ojačanja daju prozorima potrebnu stabilnost.Objektivno gledano jedino ograničenje primene PVC profila je izrada građevinkih elemenata sa velikim krilima (krilo reda površine 2.5 do 3m2).


U našoj kompaniji spojevi (varovi) PVC profila se rade na takozvanim "četvoroglavim" mašinama za zavarivanje PVC profila , poslednje generacije sa velikom preciznošću i kvalitetom.

Kao ekskluzivne prvoklasne sistemo nudimo:

 

Kao optimalan izbor nudimo:

 

Dok za manje zahtevne klijente nudimo:

 

U(K) koeficijenat provođenja toplote je ovde dat za gotovu stolariju i on zavisi od kombinacije profila i vrste stakla ili ispune.Detaljniju definiciju i objašnjenje koeficijenta provođenja toplote možete videti ovde.

Detalji strane

Ulazna vrata - [7. Oktobar 2009.]
Panel vrata – dekorativni al paneli - [7. Oktobar 2009.]
Aluminijum drvo - [7. Oktobar 2009.]
Klizni sistemi - [7. Oktobar 2009.]
Harmonika vrata - [7. Oktobar 2009.]