Prva strana arrow O nama

O nama

Kompanija „Braća Tankosić“ osnovana je 1986. godine. Do danas, kompanija je usavršila proizvodnju i ugradnju aluminijumskih i PVC konstrukcija , kao i izradu aluminijumskih, PVC i inox dekorativnih panela ulaznih vrata.

Naša fabrika je opremljena najsavremenijim CNC i NC mašinama visokih tehnologija, koje koriste proverene materijale, a uz posebno angažovanje stručnog kadra na razvoju dizajna, garantuje stvaranje proizvoda prepoznatljivih pre svega po izuzetnom kvalitetu. Neprestano tehničko i kadrovsko usavršavanje doprineli su da preduzeće „Braća Tankosić“ postane jedan od lidera na našem tržištu u oblasti proizvodnje i ugradnje PVC i ALU stolarije, konstrukcija i panela.S ponosom možemo reći da kvalitet našeg rada najbolje ilustruju vrhunski opremljeni mnogobrojni stambeni i poslovni objekti.

Godine razvoja - Istorijat

Od osnivanja 1986. godine do sredine devedesetih, osnovna delatnost kompanije „Braća Tankosić“ zasnivala se na proizvodnji građevinske stolarije, uz paralelni razvoj mašinstva.

U tom periodu učestvovalo se u izgradnji mnogih objekata, izradi čeličnih konstrukcija, procesne opreme i uređaja, koji svedoče o profesionalnosti u toj oblasti.

Posle devet godina rada kompanija prelazi u nove proizvodne pogone, koje oprema savremenim mašinama za proizvodnju aluminijumske i PVC stolarije.

Zbog proširenih proizvodnih kapaciteta, i planova za efikasnije poslovanje, preduzeće 1999. godine prerasta u Društvo sa ograničenom odgovornošću.

Praćenjem tržišnih trendova ubrzo su razvijene tehnologije za proizvodnju aluminijumskih i PVC dekorativnih panela. Težnje da se zadovolje stalno rastuće potrebe tržišta i prate trendovi u građevinarstvu, nameću konstantno proširenje asortimana proizvoda koji garantuju konkurentnost, pre svega u kvalitetu i cenama proizvoda i usluga iz ponude kompanije „Braća Tankosić“.

Naše opredeljenje i kvalitet rada najbolje ilustruju mnogobrojni stambeni i poslovni objekti koje smo opremali, kao što su Volvo servis, Limanska i Satelitska pijaca u Novom Sadu i više od 300 objekata koje u proseku opremimo svake godine.

Lista referenci

"NECTAR" Bačka Palanka ; Novosadski put 9

"RADUN" Bačka Palanka; Masarikova 11 Novi Sad

"TEHNOMAG-TERM" Novi Sad ; Trg Ferenca Fehera 7

"JKP STAN" Novi Sad

"TITELKA" Novi Sad; Kornelija Stankovića 9

"GAS" Novi Sad

"ELEKTRO MATKOVIĆ" Petrovaradin

"MAGNAT & COALA INVEST" Novi Sad

OPŠTINSKA UPRAVA ŽABALJ

"MAGNETRON" Novi Sad

PIVARA Čelarevo

"PIONIRŠPED" Novi Sad ; M. Miljanova 17

LIMANSKA PIJACA Novi Sad

SATELITSKA PIJACA Novi Sad

Pijaca "PROZIVKA" Subotica

"VOLVO SERVIS" Novi Sad

OBJEKAT "RIBNJAK" Novi Sad

"TIM GRADNJA" Novi Sad ; Novosadskog sajma 21

BAZENI JKP Temerin

"ALING" Gajdobra

"VIDOGRADNJA" Temerin

"AGROBANAT" PLANDIŠTE

HARMAT Kanjiža

"ELKOND" Beočin

"MINEX" Novi Sad

"MUSEUM" Zrenjanin

"PAN-BEER" Novi Sad

OPŠTINSKA UPRAVA TITEL

"ALEKSANDRIJA GRADNJA" - TEMERIN

"AGROPETROL" D.O.O. Šid

"COALA" D.O.O. - Novi Sad; Trg mladenaca 5

Na listu smo naveli deo od mnogobrojnih objekata koje smo uradili.

Detalji strane

Ulazna vrata - [7. Oktobar 2009.]
Panel vrata – dekorativni al paneli - [7. Oktobar 2009.]
Aluminijum drvo - [7. Oktobar 2009.]
Klizni sistemi - [7. Oktobar 2009.]
Harmonika vrata - [7. Oktobar 2009.]